Street Motorcycles and Parts Discussion, Questions and answers that pertain to street motorcycles and parts can be found in this forum.

Harley Davidson Quiz...

Old 11-07-2002, 08:03 AM
  #1  
Moderator
Thread Starter
 
FatBoyRider's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 579
Post Harley Davidson Quiz...

Check out how much you know about the "Hogs".....answers at the bottom of the test

1. What engine powers the 2000 Harley-Davidson Softails?
a. Twin Cam 88B
b. Evolution
c. Twin Cam 88
d. S&S V-Twin


2. What is the nickname sometimes given to the Twin-Cam Harley engine?
a. Flat Head
b. Shovel Head
c. Fat Head
d. Oval Head


3. In what year was Harley-Davidson founded?
a. 1900
b. 1905
c. 1903
d. 1910


4. H-D was merged with AMF from 1969 to 1981. What does AMF stand for?
a. American Motorcycle Fender
b. American Machine and Foundry
c. Allstate Machine Folders
d. Asian Motors Federation


5. Name the order of introduction of the following H-D engines starting with the earliest.
a. Flathead, Panhead, Knucklehead, Shovelhead
b. Panhead, Flathead, Knucklehead, Shovelhead
c. Flathead, Knucklehead, Panhead, Shovelhead
d. Shovelhead, Flathead, Knucklehead, Panhead


6. Current Harley model names beginning with X are?
a. Softails
b. Sportsters
c. Electra Glides
d. Low Riders


7. What Harley did Arnold Schwarzenegger ride in Terminator 2?
a. Springer Softail
b. Heritage Springer
c. Sportster 1200 Sport
d. Fat Boy


8. What was the name of the first production Harley?
a. J-11
b. Hummer
c. Servicar
d. Silent Gray Fellow


9. What is Harley's longest selling current model?
a. Electra Glide
b. Sportster
c. Softail
d. Dyna Glide


10. Which of the following is available from Harley-Davidson for 2001?
a. alarm system
b. liquid-cooled engine
c. Sportster counterbalanced engines
d. new superbike




The correct answers are:
1. a
2. c
3. c
4. b
5. c
6. b
7. d
8. d
9. b
10. a


Your Ranking:


100%: Outstanding! You are a seasoned motorcyclist.
80-90%: Very good. You've been around the track a few times.
60-70%: Pretty good. Maybe the Bountyman can help you. See the forum.
40-50%: Not bad. Have you considered subscribing to some motorcycle magazines?
0-30%: You need more help. Spend more time on the site looking in the subjects.
FatBoyRider is offline  
Old 11-07-2002, 08:51 AM
  #2  
 
Join Date: Feb 2002
Location: Philadelphia, PA
Posts: 1,268
Default

9 out of 10 really didn't know number 10.

FBR is the quizmaster!
Mongo is offline  
Old 11-07-2002, 09:01 AM
  #3  
Bikerforums Linebacker
 
PHAT-BOY's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Fairfax, Iowa
Posts: 1,111
Default

8 out of 10. Not too shabby.
PHAT-BOY is offline  
Old 11-07-2002, 09:16 AM
  #4  
Moderator
Thread Starter
 
FatBoyRider's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 579
Talking Da Quizmaster !!!

9 outta 10 for me...couldn't remember the name of the first model.

FBR
FatBoyRider is offline  
Old 11-07-2002, 09:51 AM
  #5  
Moderator
 
Devil Hog's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Stationed in Quantico, VA Hometown is Greensburg, PA
Posts: 93
Default God looks out for Drunks and Fools.... He loves me twice!!!!

I got all 10.... Pretty good ?'s though....
Devil Hog is offline  
Old 11-08-2002, 05:06 PM
  #6  
just push play
 
Join Date: Mar 2002
Location: bardwell,Tx.
Posts: 66
Default

well i only missed 3not too shabby considering i said the right answer to 2 of them and wrote the wrong answer down (b) thanks for the lesson f-b later REDNECK
________
YL1

Last edited by redneck; 01-18-2011 at 09:05 PM.
redneck is offline  
Old 11-24-2002, 12:34 PM
  #7  
Biker
 
harleycat's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: south carolina
Posts: 113
Talking

well i got 8 out of 10 right, did much better on this one than the yammy questions.
harleycat is offline  
Old 01-10-2004, 06:19 AM
  #8  
Biker
 
benttrent's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Colonia Los Pinos, Sinaloa, Mexico
Posts: 21
Default

Royally screwed up the Beemer quiz, glad to find this one. Aced it!Took a lucky guess on #10. Makes me feel much better. I have to bite my tongue and be tolerant when I see the "How do I change my oil" postings!! Because 11 bikes ago when I bought my first $300 750 (1983) I barely knew where the oil went. 21 yrs later I look at all bikes , currently have a Harley but would happily ride a Beemer or Shadow or Victory or Titan ( budget notwithstanding) or a frikkin scooter if that's all I could afford!. Any way to get on two wheels. great website. BT
benttrent is offline  
Old 01-14-2004, 08:30 PM
  #9  
New To BikerForums
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5
Default

I was 10 for 10, but I guessed at the Fat-head ques. I've known it as the Blockhead. Good questions.
nachoed is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jclaire
Street Motorcycles and Parts
0
12-13-2006 09:19 AM
PHAT-BOY
Non-Motorcycle For Sale or Wanted
0
06-20-2005 06:15 AM
Crewcab
Bikes For Sale
0
03-09-2005 12:55 PM
Eclipses
Street Motorcycles and Parts
13
01-07-2004 01:21 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Harley Davidson Quiz...


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.